Pentru Uz Profesional

Pentru Uz Profesional

Produse profesionisti

Tratamentul CooLifting constă în diferite tipuri de fiole care se aplică, împreună cu cartuşele de CO2, cu pistolul Coollifting în fiecare tratament:
Anti-Aging

CooLifting

Treatment

Produs original pentru un efect anti-imbatranire si luminozitate. Conține acid hialuronic și tensori. Indicat pentru toate tipurile de piele. Este conceput pentru a trata cu ușurință și rapid întreaga față pentru a obține un efect general de lifting care netezește și iluminează pielea, cu o atenție deosebită zonelor cele mai pedepsite de ridurile atât de expresie, cât și de gravitație: conturul ochilor, fruntea, sprâncenele, obrajii și zona labiala. .

Anti-Aging

CoolClear

Treatment

Adaugă un efect de clarificare celui anti-îmbătrânire și unifică nuanța pielii. Indicat în special pentru tenurile cu diferențe de pigmentare. Acidul Kojic, Acidul Glicolic și Vitamina C au fost adăugate la compoziția originală.

Original Formula

Coolcell

Treatment

Ser conceput pentru un tratament anticelulitic optim si puternic. Reducerea eficientă a celulitei și a efectelor sale vizibile. Formulat cu 3 ingrediente active speciale cu proprietati anticelulitice (glaucina, cofeina si carnitina) si suplimentat cu extracte naturale care ajuta in procesul de eliminare a grasimilor localizate. Include si o Crema Gel de 50 ml conceputa pentru intretinerea tratamentului de soc. Datorită formulării sale cu concentrații echilibrate, obținem un efect optim pentru tratamentul și menținerea ulterioară la domiciliu în procesul de eliminare și drenare a grăsimilor localizate și a lichidelor reținute.

Be Natural

CoolShine

Treatment

Conceput pentru a oferi luminozitate și nutriție pielii tinere, oferind, de asemenea, o aromaterapie relaxantă și o senzație de spa. Printre ingredientele eficiente, puteți găsi și ingrediente pe bază de plante precum Kombucha, care catifelează și împrospătează pielea; extract de miere, care conține multiple proprietăți purificatoare antioxidante, antiinflamatoare și hidratante și aloe vera, care îmbunătățește tonusul și elasticitatea pielii. Toate aceste ingrediente sunt perfect completate cu o bază de peptide bio-iluminatoare.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.