Produse pentru acasa

Cremele CooLifting sunt o completare a tratamentelor profesionale faciale și corporale
Firming Effect

CooLifting

Daily Gel Cream

Gel crema hidratanta cu efect imediat de fermitate. Crema este formulată cu un conținut ridicat de vitamine pentru a oferi nutrienții necesari pentru a produce o piele strălucitoare. Datorită conținutului său ridicat de acid hialuronic, asigură atât hidratarea pielii, cât și netezește ridurile. Iar ca atingere finală, mai multe ingrediente active se combină pentru a produce un efect de lifting al pielii, întinzând-o și astfel, ajutând la ascunderea acelor riduri dure.

Original Formula

Coolcell

Anti-Cellulite Gel

O Cremă Gel anticelulitică, care este special dezvoltată printr-un mijloc foarte adecvat, folosind mai multe ingrediente active alese în mod expres pentru a trata celulita și pentru a facilita drenajul acesteia. Datorită efectelor sale de încălzire, circulația sângelui se reactivează pentru a favoriza drenajul grăsimilor și lichidelor reținute. Îmbogățit cu un complex de multivitamine pentru a hrăni pielea, face pielea să arate din nou cel mai bine.

Be Natural

CoolShine

Daily Gel Cream

Această cremă ușoară, cu absorbție rapidă, conține note florale și este destinată aplicării zilnice. Crema CoolShine este realizată cu un conținut ridicat de acid hialuronic, peptide bio-iluminante și elemente naturale de tensionare care oferă feței dumneavoastră fiecare nutrient necesar. Alte ingrediente includ vitamina B5, un antioxidant și ingrediente pe bază de plante precum acaí, ulei de argan, gotu oka și extract de ginseng

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

LOGO-DEFAULT-light-small

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.