CooLifting

CooLifting este cel mai spectaculos si rapid tratament non-invaziv ‘face lifting’ care sfideaza trecerea timpului:

Tehnologia viitorului CooLifting®, cu rezultate spectaculoase in 5 MINUTE.

5 minute pentru a sterge urmele a 10 ani.

Compozitie:

• Acid hialuronic:  emolient , restructurant

• Bicolour Sorghum : substanta cu efect tensioactiv si antiradicali liberi.

• Proteine de grau:  emolient, antiradicali libei

• Sulfonat de sodiu : efect de crestere a fermitatii si  a hidratarii

SESIUNEA DE TRATAMENT
Un tratament simplu, efectiv, noninvaziv si rapid: in 5 minute deschide un nou viitor pentru rejuvenarea facial. Simbioza dintre concentratia mare de activi anti-aging si o activare eficienta a epidermului permit acestora sa penetreze pielea superior oricarei alte tehnologii.
NUMAR DE TRATAMENTE
Protocolul CooLifting consta in:
• Tratament unic: rezultate imediate dupa o singura sedinta, effect de lifting: netezeste si lumineaza pielea, elimina ridurile superficiale si reduce ridurile adanci.
• Tratament de atac sau tratament soc: 8 tratamente intr-o luna (2 pe saptamana) pentru un effect de rejuvenare: stimulare intensa a sintezei de collagen si elastina, regenerarea dermului, imbunatatirea calitatii si texturii pielii.
• Tratament de intretinere: o sedinta de tratament la fiecare 2 saptamani.
Consultanta personalizata de catre specialist pentru fiecare caz.

CooClear

CE FACE COOLCLEAR

Coolifting CoolCear a fost creat pentru a adăuga un plus de claritate/limpezime/ transparență/ puritate efectului anti-îmbătrânire. Este utilizat pentru a uniformiza tonurile pielii în acele cazuri în care se observă diferențe de pigmentare. Nu elimină integral petele dar le reduce semnificativ. Această acțiune se realizează printr-un proces de purificare, deci nu de înnălbire.

Compozitie:

Acid Hialuronic, Biocolour Sorghum, Acid kojic, Vitamina C (ascorbil glucozidă), Proteină de grâu hidrolizată, Acid kojic, Hialuronat de sodiu, Acid glicolic, Ascorbil glucozidă, Sodium polistiren sulfonat, Suc din tuplina de sorghum bicolor, Glicerină, Sorbat de potasiu, Benzoat de sodiu, PVP, Fenoxietanol, Etil-hexil-glicerină.

REZULTATE

• Luminozitate instanta sporită a tenului
• Eliminarea ridurilor superficiale
• Netezirea ridurilor adânci
• Unifomizarea şi echilibrarea tonurilor pielii
• Reducerea petelor dermului

CooCell

CoolCell este cea mai recenta si eficiente terapii in lupta împotriva celulitei , un tratament puternic, optim pentru toate cazurile de celulită.

Efectul său vasodilatator și creșterea concomitentă a fluxului sanguin au fost studiate temeinic de peste 25 de ani și rezultatele sunt excelente în cazul stimulării oxigenării țesuturilor si luptei impotriva celulitei.

Modalitatea de aplicare a tratamentului prin metoda CoolCell este diferită de procedura folosită în cazul tratamentului facial Coolifting. Kitul CoolCell este format din două cartușe, două flacoane și o doză de 50 ml de gel-cremă cu efect lipolitic și anti-celulitic, care poate fi folosită acasă, în continuarea tratamentului.

PROTOCOL TERAPIE COOOLCELL

Celulita se dezvoltă întotdeauna în zone duale: fese, coapse sau abdomen.

Astfel, tratamentul constă în efectuarea unei sesiuni pe fiecare parte afectată. Tratamentul se face în același fel ca în cazul procedurii Coolifting  și este urmat de masaj. După prima ședința, flaconul de 50 ml este dat clientului, pentru ca acesta să continue aplicarea ceremei la domiciliu, în intervalul dintre cele două sesiuni efectuate în centrul specializat. Produsul se aplică o dată pe zi, preferabil seara, până la finalizarea unui ciclu de tratament, care durează 8 zile.

COMPOZIŢIE COOLCELL

O formula puternica cu concentratii ridicate de 3 ingrediente active impreuna cu extracte Naturale: cafeina, carnitina, glaucina.