Coolifting Crema-Gel de zi cu zi

Cremă de gel hidratantă cu efect imediat tensor. Crema formulată cu un conținut ridicat de vitamine pentru o contribuție a nutrienților necesari pentru a rezulta o piele radiantă. Datorită conținutului ridicat de acid hialuronic, suntem capabili să oferim la fel de multă hidratare a pielii ca și pentru a bloca ridurile pielii. Și ca un element final, combinăm câteva ingrediente active care produc un efect de lifting asupra pielii, întinzându-l și așa, ajutând la estomparea celor mai dificile riduri.

Protocol:
Aplicați crema pe față până se absoarbe complet.

CoolCell Crema Anticelulititca

Gel Crema anticelulitic cu efect de căldură, special dezvoltat într-un mod foarte potrivit prin utilizarea mai multor ingrediente active, special alese pentru tratarea celulitei și pentru facilitarea drenajului acesteia. Datorită efectului de căldură, putem reactiva circulația sângelui pentru a facilita scurgerea grăsimilor și lichidelor reținute. Îmbogățit cu un complex multivitaminic pentru a hrăni pielea recuperând aspectul cel mai bun.

Protocol:
Aplicați mărimea unui produs alunecos pe suprafața tratată anterior cu pistolul de răcire. Se rupe timp de 4 minute până se absoarbe complet. Permiteți zonei 1-2 minute să se odihnească și să frece din nou timp de 2 minute. Senzația căldurii interne poate dura între 30 și 60 de minute.