the BeautyGun

Aparatul CooLifting pulverizează asupra țesuturilor faciale un flux puternic de CO2, alături de o concentrație extrem de mare de compuși activi atomizați la presiune ridicată și temperatura scăzută.

 

APLICARE

 

Combinarea fluxului rece de CO2 împreună cu compușii activi atomizați cu o presiune ridicată a aplicării are ca efect:

  1. Motricitatea paradoxală a vaselor de sânge: comprimarea vaselor de sânge urmată de dilatările vaselor de sânge ale micro-circulației sângelui. Simțind un stimul rece puternic, vasele de sânge se comprimă și se extind în mod alternativ, pentru a-l contracara.
  2. Crioforeza facială și baroforeza: multiplicarea compușilor activi Coolifting la rece și la presiune. Combinația de rece cu presiunea ridicată aplicată asupra epidermei ajută la penetrarea compușilor activi Coolifting și la o creștere exponențială a efectelor sale.
  3. Terapie crio-carboxy: fluxul de CO2 de înaltă presiune activează micro-circulația sângelui, induce formarea de colagen și elastina și crește oxigenarea țesuturilor.
  4. Șoc termic: stimularea țesuturilor subiacente. Aceste țesuturi au în mod normal o temperatură de aproximativ 36ºC (97ºF). În urma confruntării cu o scădere bruscă a temperaturii, se produce o reacție tisulara profundă și instantanee.